ხშირად დასმული შეკითხვები (FAQ)
1. მინიმალური შეკვეთა რა არის?
მინიმალური შეკვეთა დამოკიდებულია მომსახურების ტიპზე და სტუმრების რაოდენობაზე. საშუალოდ იწყება 10–15 პერსონიდან, გალა ვახშამისთვის კი 40+
2. შესაძლებელია მენიუს ინდივიდუალურად შერჩევა ?
რა თქმა უნდა. მენიუს ვარჩევთ თქვენი ღონისძიების სტილის, ბიუჯეტის, და სტუმრების რაოდენობის მიხედვით.
3. ინვენტარის უზრუნველყოფა თუ შეგიძლიათ ?
დიახ. ჩვენ შეგვიძლია ინვენტარის სრული სერვისით მომსახურება: მაგიდები, სკამები, ჭურჭელი, დეკორი, ბარის ინვენტარი და სხვა.
4. სერვისი და პერსონალი შედის ფასში?
ფასში შედის მხოლოდ საკვების ღირებულება. სერვის პერსონალი, ინვენტარი და ტრანსპორტირება ინდივიდუალურად ითვლება, ღონისძიების მოცულობის მიხედვით.
5. რამდენი ხნით ადრე უნდა გავაკეთოთ შეკვეთა?
რეკომენდებულია 5–7 სამუშაო დღით ადრე, მაქსიმუმ 2 სამუშაო დღით ადრე.
6. რა ფორმით ხდება ანგარიშსწორება?
ქეითერინგის მომსახურებისთვის ანგარიშსწორება ხდება წინასწარ
7. რეგიონებში თუ შეგიძლიათ მომსახურება?
დიახ, ვემსახურებით რეგიონებსაც, ტრანსპორტირების პირობებითა და დამატებითი ტარიფებით.